KVALITET TIL TIDEN – DIN PROFESSIONELLE MASKINSTATION

Spuling af dræn med professionel kloakservice

En sund og velfungerende kloak er en nødvendighed for at undgå problemer på kloaksystemet. Derfor er det en god idé med spuling af dræn og jævnlig kloakservice.

Thyholm Maskinstation tilbyder professionel kloakservice, som kan være alt fra spuling af dræn eller kloak til markdræning, hvor vi har mange faste kunder.

TV-inspektion af din kloak

​Udover at vi har udstyr til spuling af dræn, har vi også alt udstyr og viden til at udføre TV-inspektion af kloakker, hvor vi kan tage billeder af de eventuelle problemer, som herefter kan sendes til forsikringsselskaber, der har udbedt sig dokumentation. TV-inspektionen kan også afsløre problemer med rotter.

​Om det er TV-inspektion, rottespærre, markdræning, spuling af dræn eller generel kloakservice, du har brug for, så står vi altid til rådighed for kompetent rådgivning, så du får den helt rigtige løsning.

​Få tilbud på kloakservice

Lad os skræddersy et tilbud på professionel kloakservice, der matcher dit specifikke behov.

​Kontakt os på telefon 40 74 30 01 for yderligere information om spuling af dræn og kloakservice. Vi har kunder i hele midt- og vestjylland, og vi kører blandt andet en del i Struer og Thy.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og modtag et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.