Thyholm Maskinstation tilbyder professionel kloakservice, som kan være alt fra spuling af kloak. dræn og markdræning.

Vi klarer reparationer af kloakken, anlægning af nyt kloaksystem, separering af spildevand/regnvand og “Åbent Land” som bl.a. indebærer etablering af nedsivningsanlæg, minirenseanlæg og lign.

TV-inspektion af din kloak

​Udover at vi har udstyr til spuling af dræn, har vi også alt udstyr og viden til at udføre TV-inspektion af kloakker, hvor vi kan tage billeder og vidoe af de eventuelle problemer, som herefter kan sendes til forsikringsselskaber, der har udbedt sig dokumentation. TV-inspektionen kan også afsløre problemer med rotter.

Vi tilbyder professionel rottesikring af kloakken. Rotter er en stigende plage, som laver store skader i kloaksystemet. Har en rotte trængt ind i kloaksystemet – har den også adgang til dit hjem.

​Om det er TV-inspektion, rottespærre, markdræning, spuling af dræn eller generel kloakservice, du har brug for, så står vi altid til rådighed for kompetent rådgivning, så du får den helt rigtige løsning.

​Få tilbud på kloakservice

Lad os skræddersy et tilbud på professionel kloakservice, der matcher dit specifikke behov.

​Kontakt os på telefon 40 74 30 01 for yderligere information om spuling af dræn og kloakservice. Vi har kunder i hele midt- og vestjylland, og vi kører blandt andet en del på Thyholm og i Struer og Thy.

 

 

 

 

Har du spørgsmål? Send en besked!

Kontakt os og modtag et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.