Gå til hovedindhold

Få et udforpligtende tilbud fra din lokale maskinstation

Kontakt os her

pic

pic

Thyholm Maskinstation

Vi klarer alt fra smedearbejde til nedbrydning og arbejde inden for landbrug, entreprenørfaget og kloak.

pic

Vi tilbyder

Kvalitet til tiden – din professionelle maskinstation

Læs mere

pic

Knuseplads

Godkendt modtage- og knuseplads.

Læs mere

pic

Maskinpark

Vi prøver løbende at forny og forbedre vores maskinpark

Læs mere

KVALITET TIL TIDEN – DIN PROFESSIONELLE MASKINSTATION

Entreprenør i Midt- & Vestjylland

Vores entreprenør har stor ekspertise inden for nedbrydning, kloakservice og spuling af dræn samt kloak. Herunder kan du læse mere om vores spidskompetencer som entreprenør , og hvad vi tilbyder som din lokale maskinstation.

DIN ERFARNE ENTREPRENØR MED BREDE KOMPETENCER

​Vores entreprenør og maskinstation ved Struer i Thy og Nordjylland har stor erfaring inden for entreprenørfaget. Den erfaring har vi fra de mange store og små projekter som vi har udført i løbet af de sidste 23 år inden for branchen.

​Vi er en entreprenør som ligger stor vægt på at vores kunder er tilfredse, og at vi leverer et resultat som lever op til dine forventninger hver gang.

​Vi er en entreprenør som også tilbyder professionelle løsninger inden for have og park, hvor vi blandet andet udfører fliselægning og træfældning samt såning af græsplæner.​

Vi er en lokal maskinstation som lægger vægt på en god dialog med vores kunder. Som din entreprenør lytter vi altid til dine behov, hvilket er med til at sikre, at det endelige resultat lever op til dine ønsker og holder i mange år frem.

Samtidig er vi en maskinstation og entreprenør som overholder vores aftaler og sørger altid for at komme til aftalt tid. I vores maskinpark har vi en stort udvalg af nyistandsatte entreprenør- og landbrugsmaskiner, som står klar til løse dine opgaver uanset størrelse. Derfor kan du trygt vælge os til både store og små opgaver, da vi er punktlige og leverer kvalitetsløsninger som matcher dine ønsker og behov.​

Kort om os

Vores entreprenør har stor ekspertise inden for nedbrydning, kloakservice og spuling af dræn samt kloak.

FØLG MED I NYHEDER M.M.

Følg med på Facebook

Hold dig opdateret og få et indblik i vores hverdag, hvor vi løbende deler billeder, fra de forskellige projekter vi går og arbejder på.

Følg os på Facebook

13.01